Webikahveja digimaataloudesta

Aihe Yleinen
Haluaisitko sinäkin tietää mitä tässä tehdään? Mitataan lähi-infrapunamittarilla säilörehun kuiva-ainepitoisuutta. Kuva: Älyrehu-hanke
Digimaatalous-webikahvit – maatalousyrittäjien ja uuden teknologian kohtaamispaikka

Kestävää kehitystä maatalouteen uusilla teknologioilla -hankkeen teknologiatreffit peruuntuivat koronatilanteen takia, joten muutimme toteutustavaksi webinaarit. Kyseessä ovat reilun tunnin kestoiset tieto- ja keskustelutuokiot, joita voi kuunnella ja katsella vaikka ruoka- tai kahvitauon aikana.

Digimaatalous-webikahvien sarjan ensimmäisinä aiheina ovat EIP-hankkeissa kehitetyt teknologiat säilörehun laadun seurantaan sekä droonien hyödyntäminen peltoviljelyssä. Tammikuusta alkaen sarja jatkuu, ja tulossa on aiheita niin peltoviljelyn kuin kotieläintuotannon uusista teknologioista ja sovelluksista.

Syksyllä avatuille Digimaatalous.fi » -sivuille kootaan tietoa ja esittelyitä maatalouden uusista teknologioista. Sivusto ja webikahvien sarja tukevatkin hyvin toisiaan.

Maksuttomat webinaarit ovat avoimia maatalousyrittäjille ja kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuneille toimitetaan linkki ja käytännön ohjeet sähköpostiin.

Digimaatalous -webikahvien avauspäivät:

-Säilörehua älykkäästi, 8.12.2020, klo 13–14.15
-Droonit peltojen yllä, 15.12.2020, klo 13–14.15
Ohjelmat löytyvät myös Uudet teknologiat maataloudessa -hankkeen sivuilta tästä »
Linkki ilmoittautumislomakkeelle Linkki ilmoittautumislomakkeeseen »
Facebookissa Uudet Teknologiat & Maatalous Facebookiin Uudet teknologiat maataloudessa »
Twitter @UTekn_maatalous  Twitterissä tästä linkistä »  

Lisätietoa TTS:n digimaatalouden kehittämisestä:

Reetta Palva
projektipäällikkö
TTS Työtehoseura
p. 044 7143 692