Luomupellolla viljaa.

Webinaari: Luomu Uudellamaalla 24.5.2022 klo 13–15

Tervetuloa Luomu Uudellamaalla -webinaariin ti 24.5. klo 13-15.

Uusimaa on ollut luomun käyttäjätilaston ykkönen Suomessa. Uudellamaalla on myös eniten luomuelintarvikkeita jalostavia yrityksiä.

Mitä luomulle Uudellamaalla nyt kuuluu? Siitä ovat kertomassa luomun asiantuntija, eri myyntikanavien edustajat K-market vähittäiskaupasta ja Uudenmaan Foodhubista, suurkeittiön ja ravintolan edustaja sekä Suomen ensimmäisen hiilineutraalin luomulihan tuottajatila.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan parituntiseen webinaariin 24.5. Tilaisuudessa on varattu aikaa myös mahdollisille kysymyksille. Webinaari on maksuton, osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille: linkki Ilmoittautumislomakkeeseen

Webinaarin ohjelma

  • 13–13.05 Tervetuloa, Susanna Ahonen-Coly, Vastuullinen uusimaalainen ruoka -projekti
  • 13.05–13.20 Pro Luomun alustus, Minna Ala-Kyyny, viestinnän asiantuntija, Pro Luomu
  • 13.20–13.40 Riilahden kartano – Rilax gård, luomutila – Hyvinvointia eläimille ja ihmisille, Jessica Aminoff, Rilax luomutila
  • 13.40–14.00 Luomu PT-kaupassa, Ali Tikkala, kauppias, K-Supermarket Lauttasaari
  • 14.00–14.20 Foodhub- lähi- ja luomuruokaa suoraan tilalta, Olli Repo, Uudenmaan Ruoka Foodhub
  • 14.20–14.40 Luomun käyttö julkisissa ruokapalveluissa, Teemu Sirainen, ravintolapäällikkö, BarLaurea
  • 14.40–14.50 Luomu Uudellamaalla-koosteen esittely, Mika Vitikka & Susanna Ahonen-Coly

Webinaarin järjestää Laurea-ammattikorkeakoulun Vastuullinen uusimaalainen ruoka -hanke, katso lisää hanke-esitteestä.

TYKKÄSITKÖ - JAA SISÄLTÖ