Ladataan Tapahtumat

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vastuullinen vaikuttaja

15.11.2018, 17:00 - 21:00

Vastuullinen vaikuttaja -koulutus

Millaiset juridiset näkökulmat ja säännöt ohjaavat yhdistystoimintaa? Mitä velvoitteita yhdistyksillä on? Mitä yhdistyspäättäjän tulee tietää yhdistyksen hallinnosta ja taloudesta?

Vastuullinen vaikuttaja -koulutuksessa käsitellään yhdistyslain, tilintarkastuslain ja muiden yhdistyksille oleellisten lakien velvoitteet. Samalla tutustutaan yleisellä tasolla yhdistyksen taloudenhoitoon, kuten mitä kirjanpitolaki ja siihen liittyvät asetukset sanovat yhdistyksen taloudenhoidosta. Erityiskysymyksiä kuten kokoustekniikkaa tai kahdenkertaista kirjanpitoa sivutaan. Päähuomio on siinä mitä jokaisen yhdistyspäättäjän tulisi tietää yhdistyksen hallinnosta.

Asioita käsitellään käytännön esimerkkien kautta, joihin osallistujat voivat samaistua. Paritehtävät ja yhteiset pohdinnat lisäävät osallistumista ja tuottavat suoraan omaan järjestöön sovellettavia ideoita. Koulutuksen materiaali on täysimittaisesti osallistujien hyödynnettävissä koulutuksen jälkeen. Yhdistyksen päättäjä selviää mallikkaasti tehtävästään, kun tietää mistä on päättämässä ja mistä on vastuussa.

HUOM! Ilmoittautumisaika korjattu! Ilmoittautumiset 1.11. mennessä: Li-Marie Santala, 040 158 8038 tai li-marie.santala@silmu.info
Koulutus on maksuton ja voi osallistua yhteen, kahteen tai kaikkiin. Kerro myös mahdollisesta ruokavaliosta. Kiitos.

Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
15.11.2018
Aika:
17:00 - 21:00
Tapahtuma tagia:
Näytä Tapahtuma WWW-sivusto

Järjestäjä

Silmu-kylät ry
Puhelin:
040 1588 038
Sähköposti:
li-marie.santala@silmu.info
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

WSOYn auditorio K-porras, kellari)
Mannerheiminkatu 20
Porvoo,
+ Google Map