Ladataan Tapahtumat

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tehokas kokoustaminen -koulutus

22.11.2018, 17:00 - 21:00

Tehokas kokoustaminen -koulutus

Mitä on kokoustekniikka? Miten hyvällä kokoustekniikalla vaikutetaan? Miten tehdään hyvää ilmapiiriä päätöksentekoon? Miten kokouksista tehdään parempia? Mitä on sähköinen päätöksenteko?

Hyvä kokoustekniikan hallitseminen on yhdistyspäättäjien perustaitoja. Tehokas kokoustaminen -koulutuksessa käydään läpi kokoustekniikan perusjutut, kuin myös erikoistilanteet ja hienoudet. Tämä koulutus ei jää vain luennointiin, vaan tekniikka perehdytetään harjoituskokouksella, jossa pääsee harjoittelemaan koko kokoustekniikan kirjoa. Kokoustekniikan lisäksi koulutuksessa käydään läpi kokoustoiminnan parantamista ja sähköisen päätöksenteon mahdollisuuksia. Koulutuksen materiaali on täysimittaisesti osallistujien hyödynnettävissä koulutuksen jälkeen.

Osallistuja osaa koulutuksen jälkeen kokoustekniikan ja voi soveltaa sitä omassa toiminnassaan ja hänelle syntyy näkemys, miten päätöksentekoa voidaan parantaa, niin nopeuden, tehokkuuden kuin hyvän yhteishengen näkökulmista.

HUOM! Ilmoittautumisaika korjattu! Ilmoittautumiset 1.11. mennessä: Li-Marie Santala, 040 158 8038 tai li-marie.santala@silmu.info

Koulutus on maksuton ja voi osallistua yhteen, kahteen tai kaikkiin. Kerro myös mahdollisesta ruokavaliosta. Kiitos.

Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
22.11.2018
Aika:
17:00 - 21:00
Tapahtuma tagia:
, ,
Näytä Tapahtuma WWW-sivusto

Järjestäjä

Silmu-kylät ry
Puhelin:
040 1588 038
Sähköposti:
li-marie.santala@silmu.info
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

WSOYn auditorio K-porras, kellari)
Mannerheiminkatu 20
Porvoo,
+ Google Map