Eläinten ja ihmisten hyvinvointipäivä 15.11.2017

Aihe Yleinen
Hyvinvointipäivä 15.11.2017

Uusmaalaisille tuottajille järjestetään marraskuussa hyvinvointipäivä. Päivän aikana on luentoja ihmisten ja eläinten hyvinvoinnista. Hyvinvointi on tärkeä osa niin tukiehtoja kuin jokaista työpäivääkin. Miten omaa hyvinvointiaan voisi parantaa? Entä mitä kaikkea eläinten hyvinvoinnista piti muistaa? Päivän aikana on useita eri puhujia ja tavoitteena on viedä kotiin uusia ajatuksia, ajankohtaista tietoa tukijärjestelmän tärkeimmistä asioista, mutta myös kannustavia sanoja. Sillä ilman tukea ja kannustusta on vaikea jaksaa eteenpäin.

Luennoitsijoille on mahdollista jättää kysymyksiä etukäteen ilmoittautumislomakkeella. Päivän ohjelma on myös suunniteltu siten, että luennoitsijoille on mahdollista esittää kysymyksiä luennon aikana tai sen jälkeen.

Päivä livestriimataan eli lähetetään suorana verkossa YouTubessa Uusimaaseutu-kanavalla. Ohjelmaa voi seurata omalta koneelta, tabletilta tai älypuhelimelta, kunhan oman verkon nopeus on riittävä. Linkki lähetykseen jaetaan lähempänä esityspäivää Facebookissa ja nettisivuillamme.

Lue päivän Päivän ohjelma >>

Ilmoittautumislinkki >> Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.11.2017. Lounas varataan ilmoittautuneille. Lounassponsoria etsitään.

Kuva: Emolehmät irrottelemassa loppukesän laitumella. Kuvaaja: Martina Motzbäuchel