Apetit-yritysvierailun mainos.

Boosti Uusimaa-Nyland -hankkeen yritysvierailu Apetitin öljynpuristamolle 29.3.2023

Boosti Uusimaa-Nyland -hanke järjestää yritysvierailun Apetitin Kantvikin öljynpuristamolle Kirkkonummelle keskiviikkona 29.3. klo 13.30.  
 
Tule mukaan tutustumaan miten pienet mustat rypsin- ja rapsinsiemenet muuttuvat pehmeäksi kultaiseksi öljyksi ja muiksi tuotteiksi Suomen suurimmalla kasviöljynpuristamolla. Kuulemme vierailun aikana öljykasvien viljelykierrosta ja markkinoista sekä öljyjen tuotantoprosessista ja pääsemme myös tehdaskierrokselle ja saamme esittelyn varastosta ja pakkaamosta. Lisäksi kuulemme Black Grain’ista, uudesta mielenkiintoisesta tuotteesta, jota Apetit jalostaa rypsistä ja rapsista. 
 
Vierailu on osallistujille maksuton. Mukaan mahtuu 20 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen päättyy 22.3.2023. Ilmoittautumislomake löytyy täältä: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=-1MMwR6tk0ihrO4w–ezHHHHudSErvpJthuaguTaEgBUNEVVSzZUQlpMVlBLRFhDUTQ2M040MlU3Ty4u 
 
Tapahtuma on avoin kaikille, tuleville ja nykyisille nuorille maatalousyrittäjille ja muille nuorille maataloudesta kiinnostuneille. Uusmaalaisilla on etuoikeus osallistua, mikäli osallistujia on enemmän kuin paikkoja.  

Tervetuloa mukaan!  

Vierailun FB tapahtuma löytyy täältä: https://fb.me/e/JWno0ci4

Lisätietoja: järjestöagronomi Mirka Niemelä, MTK-Uusimaa


 

TYKKÄSITKÖ - JAA SISÄLTÖ