Boosti Uusimaa-Nyland -hankkeen nuorten keilailta 6.6.2023 Nurmijärvellä

Boosti Uusimaa-Nyland -hanke järjestää yhdessä MTK-Uusimaan, MTK-Hämeen ja SLC Nylandin Etelämanujen kanssa TiistaiPirtelöt 6.6.2023 klo 17.30 eteenpäin Nurmijärvellä Bowling Cornerissa. Ohjelmassa keilailua sekä rentoa oleilua, verkostoitumista ja pirtelöitä hyvässä seurassa.

Pirtelöt ovat omakustanteiset, mutta keilaamaan pääsee mukaan maksutta ilmoittautumalla. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.6. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä linkistä: https://forms.office.com/e/DHL5jz8ASZ

PerjantaiPirtelöt (tai tässä tapauksessa TiistaiPirtelöt) on maaseutunuorten matalan kynnyksen tapaamiskonsepti. Ohra- tai marjapirtelölle kokoonnutaan n. kerran kuussa perjantaisin uusmaalaisiin ja hämäläisiin ravintoloihin. Tapahtumassa verkostoidutaan maaseutuhenkisiin nuoriin, nautiskellaan yhdessä Suomen kesästä ja tutustutaan maakunnan eri terasseihin. Pirtelöt kustantaa jokainen osallistuja omakustanteisesti.

Tapahtuma on avoin kaikille, tuleville ja nykyisille nuorille maatalousyrittäjille ja muille nuorille maataloudesta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Katso myös TiistaiPirtelöiden Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/1jBcHDP6b

Boosti Uusimaa-Nyland on MTK-Uusimaan ja SLC Nylandin yhteinen hanke uusmaalaisille maaseutunuorille. 

Lisätietoja: Mirka Niemelä, 050 512 3728, mirka.niemelä(a)mtk.fi 

TYKKÄSITKÖ - JAA SISÄLTÖ